Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Attractiepark Slagharen

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

vestigingsplaats:
Slagharen

Beleef het Wilde Westen met jouw klas!
Pak je lasso, trek je cowboyboots aan en ga op avontuur in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hier beleef je echte Wild West-avonturen met de hele klas in meer dan dertig spannende attracties. Zweefrond de maan in de Apollo of tem de wilde stieren in El Torito. Of vlieg in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur in de Gold Rush. Zo beleef je gegarandeerd een onvergetelijke avontuurlijke dag met elkaar!

 

Een schoolreis voor iedereen

Maak je schoolreis compleet met een smakelijke lunch. Kies uit één van onze arrangementen en profiteer van scherpe tarieven voor lunch in combinatie met toegang tot het attractiepark of kies voor uitsluitend entree tot het park.


Veilig Samen Uit

Naast een overzichtelijk park met tientallen attracties, bieden wij een veilige speelomgeving. Met alle maatregelen samengesteld door de brancheverenigingen van attractieparken en dierentuinen maken we er samen een veilig dagje uit van.

 

Op zoek naar een onvergetelijk schoolkamp?

Blijf dan overnachten in het vakantiepark van Slagharen met onbeperkt toegang tot het attractiepark.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis