Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Attractiepark Slagharen

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

vestigingsplaats:
Slagharen

Pak je lasso, trek je cowboyboots aan en ga op avontuur in Attractie- & Vakantiepark Slagharen. Hierbeleef je echte Wild West-avonturen met de hele klas in meer dan dertig spannende attracties. Zweefrond de maan in de Apollo of tem de wilde stieren in El Torito. Of vlieg in drie lanceringen van 0 naar 95 km per uur in de Gold Rush. Zo beleef je gegarandeerd een onvergetelijke avontuurlijke dag met elkaar!

Alle voordelen voor een echt Wild West avontuur op een rij:
* Meer dan 30 spannende attracties en shows
* Per 15 leerlingen heet 1 begeleider gratis toegang tot het attractiepark
* Gratis deelname aan het educatieve programma Ontdek & Leer, waarbij de leerlingen op ontdekking gaan door het attractiepark. Tijdens deze ontdekkingstocht komen ze achter leuke weetjes en moeten ze vragen beantwoorden.
* Gratis parkeren voor touringcars
* Voordelige overnachtingsmodelijkheden voor een schoolkamp.

Om het avontuur nog completer te maken, hebben wij speciaal voor scholen verschillende arrangementen vanaf 10 personen. Zo kun je naast toegang tot het attractiepark kiezen voor een echt Cowboy arrangement inclusief eten en drinken. Naast de vaste arrangementen bestaat ook de mogelijkheid om extra’s toe te voegen aan jullie schoolreisje zoals een verfrissend waterijsje, toegang tot het waterpark Aqua Mexicana of toegang tot het Black Hill Ranger Path om het avontuur hogerop te zoeken en lekker te klimmen. Dus wacht niet langer en boek nu het meest avontuurlijke schoolreis voor de hele klas!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis