Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Avonturenpark Hellendoorn

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & Entree

optioneel:

 

 

vestigingsplaats:
Hellendoorn
Avonturenpark Hellendoorn is één van de meest populaire schoolreisbestemmingen van Nederland. Dit komt mede door het ruime aanbod attracties en de overzichtelijke locatie in combinatie met de gemoedelijke sfeer en lage schoolreisprijzen. Tel daar de rookvrije omgeving, korte wachttijden en de bosrijke omgeving bij op en u snapt waarom het Avonturenpark vaak de ideale schoolreisbestemming wordt genoemd. U beleeft met uw klas een veilig en onbezorgd dagje uit.

Verscholen in de bossen van de Sallandse Heuvelrug wachten o.a. twee spetterende wildwaterbanen, drie spectaculaire achtbanen, een piratengebied, overdekte attracties, Dreumesland voor kleine avonturiers (tot 120 cm) en nog veel meer op u. Van kleine, rustige attracties tot grote, spectaculaire attracties. Er is voor ieder wat wils.

In 2021 presenteren wij de vernieuwde Tornado! Onder een nieuwe naam, wordt deze achtbaan in frisse kleuren gestoken en met de nieuwe trein met heupbeugels wordt dit een waanzinnig nieuwe ervaring! Ook ondergaat attractie de Oldtimers een complete metamorfose.

De schoolreis kan worden uitgebreid met een bezoek aan het Aquaventura Slidepark. Het Slidepark is een outdoor waterpark van 5000m2 met 11 spectaculaire waterglijbanen, de één nog spannender dan de ander! De glijbanen zijn voorzien van uitglijdbakken, er is geen zwembad. Naast de 11 spectaculaire glijbanen heeft het Slidepark speciaal voor de kleine waterratten een waterspeelplek.

Met een klein budget toch een superspannende en complete schoolreis organiseren voor de leerlingen in 2021? Het kan in Avonturenpark Hellendoorn! Scholen ontvangen meer dan 50% korting. Profiteer van deze vroegboekkorting en boek uw schoolreis vóór 14 maart 2021.

Kom maar langs.. als u durft!
Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis