Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Drouwenerzand Attractiepark

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree & onbeperkt friet, snacks, limonade, koffie/thee, verse dag soep, vers fruit en softijs.

 

Leeftijd:
4 - 12 jaar
vestigingsplaats:
Drouwen

Perfecte schoolreisbestemming t/m groep 8!
Voor elke durfal, groot en klein, is er meer dan genoeg te beleven. Zin in avontuur? Klim in de Para-Jump, die gaat gi-ga-over-de-kop! Maak een gezellig rondje met de trein of ga de lucht in met de Wild West Swing. Deze gaat maar liefst 12 meter hoog, durf jij? In 2018 kwam de gave attractie Freak Out naar het park, in 2019 kwamen daar de dierenmolen en de Dumbo bij en in 2021 komen er nóg eens 2 nieuwe attracties bij; de Teacups en een Reuzerad(je) voor de kleintjes. Klimmen, klauteren, springen, schommelen en ravotten doe je op de speeltoestellen en trampolines. De terrassen (zowel overdekt als buiten) geven de begeleiding de gelegenheid om, onder het genot van koffie/ thee of lekkere snack, een oogje in het zeil te houden.

Kinderen en veiligheid staan centraal
Een schoolreis hoort gezellig, veilig en onbezorgd te zijn, waar nog lang over nagepraat wordt. Drouwenerzand Attractiepark bezorgt uw leerlingen graag deze dag! Bij elke attractie staat een medewerk(st)er, zodat iedereen onbezorgd en veilig van de attracties kan genieten. Het attractiepark is overzichtelijk ingericht en de kinderen kunnen net zo vaak in de attractie als ze willen, zonder lange wachtrijen.

Deze schoolreis is geschikt voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis