Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Familiepark Drievliet

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
17:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Den Haag
website:
www.drievliet.nl

Het park is overzichtelijk en biedt diverse picknickplaatsen* die u kunt gebruiken als verzamelplaats en om de lunch te gebruiken. Dat kunnen heerlijke zelfgemaakte boterhammen zijn of een lunch die wij graag voor u verzorgen, zoals bijvoorbeeld pakket A bestaande uit frites met mayonaise en een Ola-ijsje.

Belangrijk is natuurlijk dat iedereen het naar z’n zin heeft, en dat kan in Familiepark Drievliet! Hier staan attracties voor elke leeftijd en is ook geschikt voor iedereen die wel in die ene attractie wil maar niet durft! Geeft helemaal niets, kijken kan al spannend genoeg zijn.

Spannend
In de familietoren Chute kan een vrije val gemaakt worden vanaf 13 m hoogte of juist andersom afgevuurd worden naar de top. In de interactieve Tijdmachine kan een fietstocht gemaakt worden door de lucht. Hoe harder je trapt, hoe hoger je gaat.
De interactieve waterspeelplaats Spray Park heeft 30 speelelementen. Door de grote variatie aan water speelelementen is het ook goed te gebruiken als de weersomstandigheden minder zijn.

Formule X
Voor waaghalzen is er de Formule X, een achtbaan waarin je wordt afgeschoten, over de kop gaat, gewichtloosheid voelt en in een kurk komt.

Bekijk een spectaculaire animatiefilm in de CineMagic 5D. De haren laten wapperen in de achtbaan Dynamite Express of draaien op een mooie wals in de prachtige Delfts blauwe Theeleut.

Tijdens de schoolreisperiode is er dagelijks een vrolijke Piraten Kindershow in het Parktheater, aanvang 14.00 uur.

* U kunt gratis gebruik maken van onze picknickbanken/-plaatsen, wij raden u aan deze tijdig te reserveren!

 

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis