Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Julianatoren

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, een drankje & een terugkomkaartje!

Leeftijd:
t/m 10 jaar
vestigingsplaats:
Apeldoorn

In de meer dan 60 te gekke attracties valt er voor zowel de allerkleinsten als allergrootste leerlingen meer dan genoeg te beleven! Maak samen een spannende tocht in de Dino Toer, waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen, vaar als een piraat over de woeste golven in de Draaiende Piraat. Maak een vrije val in De Hoge Hoed en betreed voor een duizelingwekkende rit de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’!

De kleintjes rijden als een cowboy over de Paardenbaan, gaan op een waanzinnig safari-avontuur door de Safaribaan en vliegen als een piloot in hun eigen helikopter door het park!

Veiligheid
Om jullie bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen, gelden er maatregelen in Kinderpretpark Julianatoren. Eén van deze maatregelen is dat er een maximum aantal bezoekers per dag ontvangen mogen worden. Op de website van Kinderpretpark Julianatoren lees je meer over de geldende maatregelen.

Lunch
Van al dat spelen, word je hongerig. Met veel plezier regelt Kinderpretpark Julianatoren de lunch voor jullie. Kies bij je reservering wat lekkers naar keuze: friet met of zonder mayonaise, een kroket of frikandel, een pannenkoek, een drankje en/of zelfs een lekker waterijsje!

De Julianatoren is dé ideale bestemming voor een onbezorgd, veilig en geslaagd schoolreisje!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis