Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Oud Valkeveen

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

 

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Naarden

Speelpark Oud Valkeveen is al meer dan 90 jaar de ideale bestemming voor ieder schoolreisje. Voor kinderen is het schoolreisje een hoogtepunt van het jaar. Buiten ravotten met hun vriendjes en vriendinnetjes in een groene omgeving. Lekker niets anders doen dan buiten spelen en genieten.

Speelpark Oud Valkeveen ligt in een prachtig, bosrijk natuurgebied tussen Huizen en Naarden. Het park is al jaren een speelparadijs voor kinderen die van 'gewoon lekker spelen' houden. Elk jaar verwelkomt het park veel kinderen die zich kunnen vermaken in een mooie, veilige, kindvriendelijke, ruime en overzichtelijke omgeving.

Over het hele park staan er attracties en speeltoestellen. Je kan botsen in de botsauto’s, hard gaan in de achtbaan, spetteren in de Vallende Schuit, hoog in de lucht gaan in de Zwierezwaai en er zijn nog veel meer spannende attracties en gave speeltoestellen. Speciaal voor de jongste bezoekers van het speelpark is er Miniland.

Smikkelen van allerlei lekkernijen kan op verschillende plekken in het park. Speciaal voor scholen is er voor slechts €4,00 een smikkelmenu bestaande uit patat mayo, pakje taksi en een ijsje, maar er is ook voldoende ruimte waar u de meegebrachte boterhammetjes kunt opeten.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis