Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Plopsa Indoor Coevorden

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

vestigingsplaats:
Dalen

Zowel voor de kleinste fans als voor de echte adrenalinezoekers, in de Plopsa-parken valt √°ltijd wat te beleven! Beleef buitengewoon veel binnenpret in Plopsa Indoor Coevorden. Stuur je leerlingen op ontdekking in de Wickiebaan waar ze rakelings scheren langs ruige rotsen of laat hen de buitenzone ontdekken met onder andere de Klimberg en de Dansende Fonteinen. In het mooiste indoorpretpark van Nederland vervelen jouw leerlingen zich geen moment! Of wat dacht je van een trip naar de Belgische Plopsa-parken? Maak je klaar voor een rit op de gloednieuwe Extreme Spinning Coaster of een avontuurlijke boottocht op de DinoSplash in Plopsaland De Panne, duik in een magisch avontuur in Plopsaqua De Panne of Plopsaqua Landen-Hannuit die met hun Wild River, Stormbad, Buitenbad en spannende glijbanen uren waterpret bieden. Ontdek de verrukkelijke combinatie van natuur en avontuur in Plopsa Coo. De allerkleinsten zijn welkom in Plopsa Indoor Hasselt, waar ze √°ltijd oren en ogen te kort komen op de 25 betoverende attracties!

Gratis educatieve projecten
Een schoolreis naar de Plopsa-parken is niet alleen dikke fun, maar ook heel leerrijk! Ontdek de gratis educatieve projecten:

  • Bijenklas met Maya: Maak je leerlingen op een speelse wijze bewust van het belang van de bijen en hun ecologische, economische en sociale impact.
  • Verkeersklas: De leerlingen frissen de verkeersregels op tijdens een spannende verkeersquiz. Daarna kunnen ze de aangeleerde theorie omzetten in de praktijk op het Verkeerspark.
  • Energieklas by Eneco: Op een speelse manier komen je leerlingen meer te weten over duurzame energie en hoe Plopsa hiermee omspringt.
  • Boerderijklas met Amika: Neem je klas mee naar de boerderij en leer alles over de dieren en hun verzorging.
  • Dinoklas: Ontdek hoe dinosaurussen leefden, wat ze aten en welke soorten er waren.

Ga naar www.plopsaschools.nl voor een overzicht welke educatieve projecten beschikbaar zijn in de verschillende parken en meer informatie.

Voordelen voor leerkrachten
Als leerkracht geniet je van tal van voordelen. Meer informatie, prijzen per park & voorwaarden via www.plopsaschools.nl.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis