Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Sprookjeswonderland

Offerte aanvragen
Opmerking:

Er geldt een maximum capaciteit voor het park, dus tijdig reserveren is gewenst.

inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 8 jaar
vestigingsplaats:
Enkhuizen

Sprookjeswonderland in Enkhuizen is een ideale schoolreisbestemming voor kinderen uit de onderbouw. Het park biedt naast de traditionele sprookjesuitbeeldingen een groot speelgedeelte, diverse attracties, een theater en een kinderboerderij. De kinderen kunnen zich hier zo'n 4 tot 5 uur prima vermaken.

In het sprookjesbos zijn diverse uitbeeldingen van klassieke sprookjes en andere fantasie groepen. Op de kinderboerderij is een bezoekersplaats waar de kinderen zich vrij tussen de dieren kunnen begeven. In de grote veilige speeltuin zijn bijna alle toestellen uitgevoerd met een dierfiguur, variërend van eend tot olifant. De kinderen kunnen een rondje varen bij de Dobberbootjes of een ritje maken op een levensechte pony. Bij ‘de Oude Smidse’ maak je een ritje maken in een heuse oldtimer. Schommelschip d’Avontuur is een beleving voor de echte waaghalzen. Bij de Hekspeditie neem je plaats op een Vliegend Tapijt en beleef je een onvergetelijk avontuur hoog boven Sprookjeswonderland! Door het park rijdt de parktrein die plaats biedt aan ongeveer 45 personen.

Bij minder mooi weer bieden o.a. kasteel Violinde en het Tijdhuis uitkomst. In het kasteel is meerdere keren per dag de voorstelling over het verwende prinsesje Violinde te zien. De show duurt een half uur en de zaal biedt plaats aan 350 personen. In het Tijdhuis neemt Vadertje Tijd je mee op een reis door de vier jaargetijden in een doorlopende voorstelling van 25 minuten. Daarnaast zijn er verspreid door het park schuilkappen, een overdekte picknickplaats en diverse kleinere overdekte sprookjesuitbeeldingen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis