Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree 

optioneel:

Rijbewijs halen - €1,50

Smikkelmenu - €2,50

Limonade voor de gehele dag, frites met mayonaise en een ijsje. 

Snack - €1,00

Frikandel of kroket 

vestigingsplaats:
Appelscha

Ken jij alle verkeersregels? Bij attractiepark Duinen Zathe leer jij alle verkeersregels van agent Bromsnor. Verkeersborden, rotondes en stoplichten, jij komt ze allemaal tegen in je trapauto op het verkeerscircuit.

Invoegen, parkeren, voorrang verlenen, tanken en een bezoek brengen aan de garage. Leerlingen doen het allemaal in verkeerspark Duinen Zathe. Terwijl ze met hun trapauto rondrijden, krijgen ze instructies vanuit de verkeerstoren. Zo kunnen ze het parcours goed afleggen. Na afloop ontvangen ze een “echt” rijbewijs van agent Bromsnor.

Van rijden tot roetsjen
Het verkeerspark is educatief, maar bovenal erg leuk. Naast het verkeerscircuit valt er nog veel meer te beleven. Roetsj in een bootje van de reusachtige waterglijbaan, spring zo hoog als je kunt op de trampolines en kijk vanuit de heli uit over het park. Het griezelige spookhuis, de achtbaan en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet missen. En wat dacht je van het grote piratenschip? Kom aan boord en voel je een echte piraat!

Mmm, smikkelmenu!
Een schoolreisje is pas compleet met wat lekkers. Daarom hebben we bij Duinen Zathe smikkelmenu’s. Mmm! Je geniet ervan in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras. Koffie, thee en cappuccino zijn gratis, waardoor je niet meer met kannen hoeft te slepen. Met een dagje Duinen Zathe zijn de kinderen tevreden, maar niet onbelangrijk de begeleiders ook!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis