Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

ARTIS

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entreeĀ 

optioneel:

Reis door het heelal

Diergedrag (VO)

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam

Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van ARTIS bestaan al sinds 1838 en worden elke dag opnieuw geboren. Reis samen door de ruimte in het ARTIS-Planetarium. Bekijk met de klas de avonturen van het nieuwe olifantenkalf dat de wereld ontdekt. Zie de honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen of bewonder de tropische vissen in het Aquarium. Boek een les in het ARTIS-Planetarium of ga zelf op pad.

Boek je bezoek
Een veilig schoolbezoek aan ARTIS kan geboekt worden door altijd online een tijdslot te reserveren. Het schoolbezoek kan precies op maat gemaakt worden, zodat ieder kind een onvergetelijke dag beleeft. Lesmateriaal en lessen stelt ARTIS gratis beschikbaar voor het primair onderwijs tot en met het voortgezet onderwijs. ARTIS is goed bereikbaar en beschikt over een eigen parkeerplaats voor bussen. De toegang en het lesmateriaal kun je eenvoudig online regelen via www.artis.nl/scholen.

Combineer je bezoek met ARTIS-Micropia
Haal meer uit je dag en combineer een schoolreis met een bezoek aan Micropia. In het enige microbenmuseum ter wereld kunnen leerlingen zich verdiepen in de onzichtbare wereld van microben, het machtigste en meest succesvolle leven op aarde. Informatie over een schoolbezoek aan Micropia vind je via: www.micropia.nl/scholen

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis