Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Dierenpark Amersfoort

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar

optioneel:

Smulpakket friet - €4,50

Friet met saus & cool bear 0,0% suiker

Educatief programma

 

Entree + Smulpakket broodje: €4,50

Belegd tarwebolletje + appel + flesje mineraalwater

Educatief programma

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Amersfoort

Klas vol Dierennerds
Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds. Via de Klim Alles-route klauter je onder, boven en langs de dieren. Met de gratis speurtocht ontdek je het park en leer je van alles over de dierbewoners. Midden in het land, midden in het bos, steek je wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig levensgrote dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

 

Nieuw: Kwetterterp & voederkeuken

Vanaf het voorjaar kom je nog veel meer te weten over de Nederlandse natuur op de Kwetterterp. En vanaf mei openen wij een voedselkeuken waar je leert wat een luiaard eet en waarom de reuzenschildpad een gezond voedingspatroon volgt.

 

Gratis speurtocht
Iedere leerling krijgt een speurtocht die op maat is gemaakt voor elk gewenst onderwijsniveau.

 

Gezond lunchpakket

Naar wens kun je je schoolreisje uitbreiden met een gezond lunchpakket, een ritje in de Berenboemel en nog meer leuke en leerzame extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten en neem een Klas vol echte Dierennerds mee naar huis!

 

Kopje koffie

En oh ja: voor de begeleiders is er gratis koffie en thee.Veilig Samen Uit

Let op: DierenPark Amersfoort gaat voor een leuk én veilig dagje uit volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers. Jonge bezoekers tot en met 12 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis