Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Dierenpark Amersfoort

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar

optioneel:

Entree + Smulpakket friet - €15,50

Friet met saus & cool bear 0,0% suiker

Entree + Smulpakket broodje: €15,50

Twee belegde boterhammen, één met kaas en één met jam, flesje mineraalwater (0,5 liter).

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Amersfoort

Klauter tussen de dieren
Klauter onder, boven en langs de dieren met de Klim Alles-route. In DierenPark Amersfoort leer je, terwijl je speelt. Het avontuurlijkste schoolreisje beleef je midden in het land, midden in het bos!

Op avontuur in het bos
Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Ontdek met je klas vol avonturiers hoe leuk én interessant de dierenwereld is, terwijl je lekker aan het spelen bent. Klauter door het verblijf van de hyena’s, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren, ga op kraamvisite bij de olifantenfamilie en ontmoet pasgeboren olifantje Yindi. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, ontdek je de dieren in de donkere jungle De Nacht, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinopark waar je ruim zeventig reusachtige dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Extra’s voor jouw schoolreisje
Wil je het schoolreisje extra speciaal maken? Kies dan voor een speurtocht, een ritje in de Berenboemel, een smulpakket of nog meer leuke extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten in DierenPark Amersfoort.

Let op: DierenPark Amersfoort gaat voor een leuk én veilig dagje uit, volgens de richtlijnen van het RIVM. Houd 1,5 meter afstand tot andere bezoekers. Jonge bezoekers tot en met 12 jaar hoeven onderling geen afstand te houden.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis