Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Dierenpark van Blanckendaell

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree Dierenpark van Blanckendaell, patat met mayonaise, limonade en een ijsje

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Tuitjenhorn

Met de oer-Hollandse molen als herkenbaar middelpunt, reis je over alle delen van de wereld. Zo ontmoet je meer dan 100 soorten dieren. Op de Savanne kan je giraffen, zebra’s en struisvogels van dichtbij bekijken en natuurlijk onze bavianen. Even verderop halen diverse soorten apen capriolen uit. Wandel over de brede paden langs papegaaien, flamingo’s, lama’s, kamelen en kangoeroes. Kom genieten van de vrolijke prairiehonden, otters en stokstaartjes. Natuurlijk ontbreken boerderijdieren zoals ezels, geiten en varkens niet… Overal staan bankjes om er eens even goed voor te gaan zitten.

Speeltuin
Na alle leerzame activiteiten kunnen de kinderen heerlijk ravotten in de grote speeltuinen of gratis meerijden met het treintje door het park.

Museum Historisch Harenkarspel
Ben je nieuwsgierig hoe het er vroeger aan toe ging? Dan is een bezoek aan het prachtige Museum Historisch Harenkarspel een must. Met oude landbouwwerktuigen uit de vorige eeuw, een complete washoek met wastobbe, een bedstede, kleding, een smidse, keukengerei, timmermansgereedschap, een compleet ingerichte huiskamer en nog heel veel meer. Een bron van verbazing voor de jeugd.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis