Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

De nieuwste dierentuin van Nederland!

Sinds april 2020 is Hof van Eckberge de nieuwste dierentuin van Nederland! Ga op ECKspeditie en ontdek bijzondere diersoorten uit Noord en Zuid Amerika, Australië en de bodem van de oceaan. Prairiehondjes, alpaca’s, ara’s, wasbeertjes, reptielen, tropische vissen, je kijkt je ogen uit! Met een educatieve speurtocht leren de kinderen de leukste weetjes over onze dieren, zodat ze thuis niet uitgepraat raken!

 

Waterpret

De zon schijnt volop en de temperatuur bereikt tropische waarden: tijd voor verkoeling! In onze zandwaterspeeltuin beleven de kinderen volop waterpret, waarbij ze zélf de waterstroming bepalen door middel van dammetjes, stoppen en draaiende waterraden. En niet onbelangrijk: verbranden is er niet bij! De waterspeeltuin is afgeschermd met schaduwdoeken, zodat spelen ook bij zonnig weer verantwoord blijft!

 

Binnenspelen

Bij mooi én bij slecht weer is onze XL indoor-speeljungle favoriet. Kinderen rennen, klimmen, glijden, bouwen en springen in deze - drie verdiepingen tellende – klimstructuur, midden in ons parkrestaurant! Zijn ze (tegen verwachting) tóch uitgespeeld? Kies een arrangement met bowling of lasergame en je bent voor álle leeftijden gegarandeerd van een passende invulling!

 

Wetenswaardigheden

  • 3 unieke arrangementen inclusief eten en drinken
  • Begeleidersarrangement inclusief eten en onbeperkt koffie/thee/cappuccino
  • Volledig omheind met 1 gecontroleerde in en uitgang
Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis