Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Vogelpark Avifauna

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree vogelpark en terugkomkaartje

optioneel:

Kleine patat met mayo - €1,95

Pakje Wicky 0,0% suiker - €0,80

Waterijsje - €1,00

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Alphen aan den Rijn
website:
www.avifauna.nl

Zie ze vliegen tijdens de educatieve vogeldemonstraties. Hier laten de vogels hun natuurlijke gedrag zien, waarbij de verzorger je weetjes vertelt. Sta oog in oog met pluizige ringstaartmaki’s en rode vari’s in het Madagaskargebied. Wil je de dieren zelf voeren? Dit kan in de lori-landing. Met een cupje nectar eten de lori’s zo uit je hand. Maak een spannende tocht over het eiland Nuboso en ontmoet dwergaapjes en bijzondere vogelsoorten zoals de kolibrie.

Lespakket voor de klas
Voorafgaand aan het schoolreisje ontvangt de school een lespakket (digitaal) voor in de klas met leuke opdrachten en tips om het schoolreisje voor te bereiden.

Plezier voor iedereen!
Wanneer je uitgevogeld bent kun je je nog urenlang vermaken in de XXL speeltuin. Roetsj van de glijbaan, klim en klauter in het woestijngebied en beleef spannende avonturen op het jungle-eiland. Maak een rondvaart in de bootjes en gil erop los in het spookhuis. Er is zelfs een megatrampoline waar je zo hoog kan springen als je wil!

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis