Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

WILDLANDS Adventure Zoo

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Snack menu - €4,25

Patat met saus, limonade en een snack naar keuze (kroket of frikandel) en snackgroente.

Gezond menu - €4,25

Broodje gezond, snackgroente en een flesje water 

Hotdog menu - €4,25

2 broodjes knakworst, appel en limonade

Zakje chips of popcorn - €1,00

Raketijsje - €1,25

Begeleidersarrangement - €7,50

Onbeperkt koffie of thee (met gratis thermosbeker) en een punt appelgebak 

vestigingsplaats:
Emmen

Een wereldreis in één dag
In WILDLANDS reis je samen met je klasgenoten – of beter gezegd expeditiegenoten – door de jungle, het poolgebied en de savanne; beter bekend als Nortica, Serenga en Jungola. Ontdek in WILDLANDS nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen.

Schoolreis tussen de dieren
Loop langs het Pinguïnstrand, op weg naar een onverwachte ontmoeting: je staat neus aan neus met ijsberen. Maak een duizelingwekkende reis met de Arctic 1. In deze 4D-attractie scheer je rakelings langs ijsbergen en duik je de ijskoude oceaan in. Trek verder, langs de leeuwen op de Leeuwenberg. Ga vervolgens op safari met een truck over de savanne, waar je door de gracieuze giraffen wordt begroet. Ook ontmoet je zebra’s, gnoes, struisvogels en neushoorns. Zo dichtbij! In de gigantische, tropische kas vaar je Rimbula River af. Kijk die olifantenkudde! En als je gelukt hebt, nemen ze een bad vlak naast jouw boot. Na alle avonturen kunnen de jongste reizigers zich nog meer uitleven in het overdekte XL-speelparadijs. Een klim- en klauterwereld vol touwbruggen, boomhutten en glijbanen. Met zandbakken en bootjes die je als avonturier zelf naar de overkant trekt.

Extra activiteiten
Wil je nog meer avontuur? Of aandacht besteden aan een specifiek thema? Dan kan je kiezen uit één van de extra activiteiten om de schoolreis nog onvergetelijker te maken. Kies bijvoorbeeld één van de educatieve ontdekkingstochten, een expeditie achter de schermen of een spannende expeditie na sluitingstijd.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis