Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Cowboy & Indianen Speelreservaat

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Western Prairie

Entree, onbeperkt limonade, 1x patat met frikandel of kroket, 1x ijsje, terugkomkaartje & onbeperkt koffie/thee met plak cake voor begeleiders. 

Chuckwagon 

Entree, onbeperkt limonade, Smulbox met patat, frikandel of kroket, een pakje drinken en een cadeautje, 1x ijsje, terugkomkaartje & onbeperkt koffie/thee met plak cake voor begeleiders. 

vestigingsplaats:
Coevorden
Het leukste dagje uit.
De grote indoor speeltuin is voor kinderen een waar avontuur. De kinderen kunnen urenlang spelen en ontdekken in de grote speelstructuur met ballenbaden, schietkanonnen, glijbanen, trampolines, springkussens, spookhuis en slingertouwen. Klimmen en klauteren op de klimwand, voetballen in de grote voetbalkooi en bijna overal fietsen. Begeleiders hebben goed zicht op de kinderen.

Buiten speelplezier.
Met goed weer kunnen de kinderen buiten verder spelen en volop genieten van andere spannende uitdagingen en de gezellige kinderboerderij.

Een topdag voor de kinderen, juffen en meesters! Alles wordt verzorgd, van ontvangst door een echte cowboy tot en met de limonade en friet aan toe.

Inclusief eten, een ijsje en onbeperkt drinken
Het prairie arrangement bestaat uit: entree, frietjes met frikadel of kroket, een ijsje en onbeperkt ranja, voor de meesters en juffen onbeperkt koffie/thee en bij aankomst een plak cake. Voor alle kinderen een gratis terugkomkaartje. Dit arrangement kunt u uitbreiden met een extra kadootje voor de kinderen.

Alle voordelen op een rijtje:
• Overzichtelijk en veilig
• Betaalbaar
• Ruime keus aan speeltoestellen zowel binnen als buiten
• Zon of regen, bij het speelparadijs is het altijd feest
• Volledig verzorgd (limonade, frietjes met frikadel of kroket, ijsje, koffie/thee)
• Alle kinderen een terugkomkaartje

Op verzoek animatie door de cowboy d.m.v. een stoer en leerzaam verhaal in een enorme originele indianen tipi.

Cowboy & Indianen Speelreservaat, het leukste binnen en buiten speelparadijs voor jong en oud
Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis