Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

De Spelerij/De Uitvinderij

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, stokbrood bakken & limonade 

vestigingsplaats:
Dieren

Eigenlijk is het meer een doe-, samenwerk- en verwondertuin waar je, samen met anderen, de meest fantasievolle toestellen bedient en in beweging brengt. De hele dag kun je hier klauteren, roetsjen, rennen en ravotten op en om de toestellen. Daar krijg je natuurlijk honger van. Geen punt: bij De Spelerij bak je je eigen broodjes!

Midden in De Spelerij staat het grootste technieklokaal van Nederland De Uitvinderij. In dit lokaal kunnen leerlingen vanaf groep 5 tijdens de schoolreis aan het werk met verschillende materialen en apparaten om zélf kunstwerken te maken. Of het nu een prachtig verfspetterschilderij is, een luchtballon van metaal (ja, die bestaan) of een piratenboot van piepschuim. Iets maken dat je zelf bedacht hebt, dat je zelf hebt gelast, gestanst of gezaagd. Dat is toch superstoer?

Bij aankomst wordt u door ons ontvangen. Na kort ontvangst krijgt uw groep een eigen garderobeplek en kan het spelen en ontdekken voor de kinderen beginnen. Met de begeleiders nemen we vervolgens het programma door en hoort u van ons de aanvangstijden van de activiteiten.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis