Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877

En dan is het zover. Je bent je aan het oriënteren voor een van de leukste dagen van het schooljaar! Hier wordt natuurlijk het hele jaar naar uit gekeken. In plaats van zitten en luisteren in de klas: kunnen de kinderen lekker hun gang gaan met klimmen, springen & glijden bij FunFestijn. Wij hebben een overzichtelijke indoorspeeltuin met plaats voor 125 kinderen! Is het mooi weer? Dan kunnen de kinderen ook nog eens lekker buiten spelen op bijvoorbeeld de grote airtrampoline. Die is altijd succes verzekerd. De juffen en meesters hebben eigenlijk geen omkijken naar de kinderen, maar meedoen kan natuurlijk wel!

Wij bieden een arrangement met onbeperkte limonade met als lunch patatjes, want die kunnen natuurlijk niet ontbreken bij een schoolreisje!

Een schoolreisje kan op elke doordeweekse dag gevierd worden bij ons. Op maandag geldt een minimaal aantal van 40 kinderen. De overige dagen zijn we gewoon geopend en is er geen minimum. Wij kunnen in overleg de speeltuin besloten houden voor jullie eigen klassen.

Meer actie of variatie op één dag? Combineer dan een bezoek aan FunFestijn met bijvoorbeeld het Oorlogsmuseum in Medemblik of kasteel Radboud.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis