Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Het Giga Konijnenhol

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, frietjes met mayonaise + 3 mini snacks, onbeperkt ranja, waterijsje en een spetterende theatervoorstelling. 

vestigingsplaats:
Beerze

De mooiste avonturen beleef je in het Giga Konijnenhol.
Tijdens de schoolreis zullen de kinderen zich geen moment vervelen; met uitdagende speeltoestellen en een theatershow is dit een compleet dagje uit!


Indoor speelparadijs met theater
Wij heten jullie van harte welkom tussen half 10 en 10 uur in het Giga Konijnenhol. Na een korte uitleg, kunnen de kinderen zich uitleven in het speelparadijs. Het speelparadijs is in 2017 compleet vernieuwd en uitgebreid en biedt volop plezier. Hier kunnen de kinderen lekker klimmen in de hoge toren en hard naar beneden suizen door de glijtube. Ze kunnen zich uitleven in de ballenbakken, springen op het springkussen of klimmen op de klimwand. De waaghalzen kunnen zelfs 10 meter hoog klimmen in de netten en daarna naar beneden glijden via de nettenglijbaan. Ook kunnen zij plaats nemen achter de knoppen van de UFO om nieuwe avonturen te beleven. Om half 12 komt iedereen samen voor een giga gave theatershow met Bultje en zijn vriendjes. Stilzitten is geen optie, zelfs niet voor de meesters en juffen!

Compleet schoolreisje
Aan de meesters en juffen is ook gedacht, want in het Giga Konijnenhol is een lounge aanwezig waar overzicht hebben op de spelende kinderen. Regen? Geen probleem! Alles is overdekt. En bij mooi weer? Dan kunnen jullie naar het Giga Konijnenveld. Een grote waterspeeltuin met gave speeltoestellen waar de kinderen zich zeker zullen vermaken. De dag wordt een feestje met frietjes, snacks en een lekker ijsje.

Voorpret
Een aantal weken voordat het schoolreisje plaatsvindt krijgen jullie van ons het schoolreispakket toegestuurd met daarin allerlei leuke weetjes en informatie over het Giga Konijnenhol en natuurlijk Bultje het Konijn. Samen met de kinderen kunnen jullie de liedjes oefenen, zodat jullie tijdens de theatershow volop kunnen meezingen en dansen. Kortom: Een dag vol plezier en avontuur!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis