Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Kinderboerderij Dondertman

Offerte aanvragen

Kinderboerderij Dondertman is al ruim 20 jaar een begrip is Overijssel! De prachtige bosrijke locatie aan de voet van de Holterberg is voor jong en oud een paradijs! Dondertman is veelzijdig, veilig en overzichtelijk en daarmee uitermate geschikt voor kinderen uit de onderbouw of speciaal onderwijs.

Kinderen maken kennis met allerlei dieren.
Dondertman beschikt over een knuffelhuis. Uw klas kan daar onder begeleiding van een dierverzorgster een konijntje of cavia aaien. Daarnaast ontmoeten kinderen in de dierenweide schaapjes en geitjes. Aan de kassa is speciaal voer te koop. Spelenderwijs wandelt u vervolgens over het prachtige terrein langs de alpaca’s, herten, Schotse Hooglanders, ezels, kippen, pony’s, varkens, schildpadden en de vogels. Bezoekt u de kinderboerderij in het voorjaar dan zijn er veel jonge dieren te bewonderen zoals lammetjes, biggetjes en veulentjes.

Ravotten in de speeltuin.
Genoeg dieren gezien? Er is eindeloos speelplezier in de ruim opgezette speeltuin! Wat dacht je van skelteren op de skelterbaan of eindeloos rondjes draaien in de draaimolen of springen op de air-trampoline? Uiteraard beschikt de boerderij over voldoende klim-, en klautertoestellen, glijbanen, veerbeestjes, schommels, en een kabelbaan om vanaf te rodelen. Daarnaast is er een supercool zand-waterspeeltoestel. Mocht het weer even niet meewerken, in de speelkelder kunnen kinderen zich uitleven met o.a. speelblokken.
Voor de begeleiding is er ruim voldoende zitgelegenheid op het terras, onder de bomen of heerlijk in het voorjaarszonnetje op de zitweide.

Kortom: een schoolreisje bij Dondertman wordt een ontspannen dagje uit voor iedereen!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis