Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Kinderparadijs Koggenland

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

 

Leeftijd:
0 - 12 jaar
vestigingsplaats:
Hensbroek

In het speelparadijs in Hensbroek is alles aanwezig om kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Er is van alles te beleven in het binnen- en buitenparadijs van Koggenland! Het binnenparadijs beschikt over bijna 2000 m2 speelplezier voor kinderen van 0 - 12 jaar. Van springkussens to ballenbakken en van klimrekken tot diverse speeltoestellen. Naast al deze binnenpret is er buiten ook genoeg te beleven. Kinderparadijs Koggenland beschikt over een groot grasveld waar diverse speeltoestellen staan. Hier kunnen kinderen een partijtje voetballen met vrienden of een salto op de trampoline maken. Om af te koelen bij aanhoudend warm weer is er een heerlijk kinderbad op de buitenplaats aanwezig.

Ouders en/of verzorgers
Voor de ouders en/of verzorgers is er ook genoeg te doen. Er is een ingerichte leeshoek aanwezig. Deze bestaat uit een wekelijks wisselende leesmap met diverse tijdschriften en dagbladen. U kan ook plaatsnemen op het binnen- of buitenterras, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee heerlijk uw blad kan lezen.

Eten en drinken
In het Kinderparadijs zijn diverse dranken en snacks verkrijgbaar. U kan deze zowel binnen als op ons overdekte buitenterras nuttigen en er is WIFI aanwezig.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis