Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Land van Fluwel

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Pannenkoek (31 cm) in het pannenkoekenhuis + ranja - €7,00

Patat + ranja en een raketje - €3,50

Patat + ranja, frikandel/kroket en een raketje - €5,00

Vertrek school:
09:00
terugkomst school:
16:00
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
St.Maartensvlotbrug

Land voor Fluwel is het paradijs aan de Noordhollandse kust in Sint Maartenszee. Het compleet vernieuwde en overzichtelijke park is klaar voor jonge avonturiers. Kinderen van alle leeftijden ontdekken, spelen en verleggen hun grenzen!

Trek je stoute schoenen uit!

Voel de vrijheid van het lopen op blote voeten. Op het nieuwe BloteVoetenPad struinen kinderen 1 kilometer lang over het weidse park en voel je de natuur tot in je tenen. Priek, prut en laat je verleiden tot avontuur. Tijdens de route prikkel je alle zintuigen en kom je langs tientallen uitdagingen, laag bij de grond en op grote hoogte. Kinderen kiezen zelf de moeilijke of een makkelijkere route.

Een mooi sprookje…
Beleef je in de ‘Dutch Tulip Experience’. Lopend door het sfeervolle bos beleven kinderen met onze mascotte Zwiebol en een audiotour het verhaal van de tulp. Loop van de Himalaya naar Turkije en laat je verrassen door het bijzondere verhaal van Wouter Winckel en zijn dochters in oud Amsterdam.

Laat je verrassen en beleef het samen op Land van Fluwel!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis