Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Natuurspeeltuin Het Woeste Westen

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Stokbroodje bakken

Onbeperkt limo

Waterijsje 

Pannenkoekje 

Koffie/thee

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
6 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam

Lekker buiten
Deze keer geen zin in een schoolreisje naar pretpark of museum? Wél veel zin om betekenisvol buiten te zijn en je klas onder te dompelen in natuur en avontuur? Kom dan naar Het Woeste Westen!

In Het Woeste Westen ontdekken kinderen weer het echte spelen!
Het Woeste Westen is een natuurspeeltuin van 3 hectare groot en geeft kinderen letterlijk en figuurlijk de ruimte om heerlijk vrij te spelen. Kinderen kunnen zich hier urenlang zelf vermaken. Ze kunnen hun fantasie en creativiteit gebruiken, uitdagingen aangaan en op avontuur gaan. Hier kunnen ze hutten bouwen, vlotvaren, slootbeestjes vangen, dammetjes maken, scharrelen, ravotten, door riet en bosjes struinen, kliederen, klimmen en vies en nat worden. Het mag hier allemaal! (Voor het vrij spelen is een zwemdiploma vereist vanwege de vele sloten op het speelterrein)

Tijdens de schoolreis kan er ook gekozen worden voor extra, begeleide activiteiten. U kunt kiezen uit: stokbroodje bakken boven een kampvuur, zelf vuur leren maken (met vuurstenen!), een eigen katapult of pijl-en-boog maken of een ‘Natuursprong’ beweeg- en spelparcours (die in uitgebreide vorm ook als originele sportdag dienst kan doen). Groepen van 15 tot 300 kinderen kunnen bij ons een onvergetelijke dag beleven!

"U zult zich verbazen om het vrije speeltalent van uw leerlingen. Hier gaan ze echt los!"

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis