Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Schateiland Zeumeren

Offerte aanvragen

Zoekt u een schoolreisje waar u zich niet druk hoeft te maken over het weer? Waarbij de leerlingen urenlang kunnen klimmen en klauteren, springen en glijden, trampoline springen, mee kunnen doen aan interactieve quizzen en nog veel meer? Wisten jullie dat SchatEiland het grootste indoor Avonturenpark is met wel 5500 m2 aan speelruimte?. Genoeg ruimte voor gegarandeerd speelplezier voor leerlingen tot en met 12 jaar.

Bij SchatEiland is het altijd goed weer bij regen maar ook midden in de zomer. Door de ruime opzet, prettige akoestiek, de vele planten en warme lichtinval in het gebouw waant u zich voortdurend op een zonovergoten eiland. Zack en Zara nemen je graag mee op sleeptouw naar de verschillende eilanden zoals ‘de eilanden’, ‘de onderwaterwereld’ of het ‘doolhof’ voor een heerlijk dagje op het eiland.

Aan de volwassenen is ook gedacht. Bij het Kombuis of op de vele terrassen in de directe nabijheid van de speeltoestellen en attracties kunnen volwassenen rustig genieten van een vers kopje koffie met iets lekkers. Terwijl u een oogje in het zeil houdt kunt u iets lezen erbij pakken, ook bieden wij gratis WiFi aan zodat u met uw mobiele telefoon of tablet op internet kunt.

Avonturenpark SchatEiland Zeumeren ligt zeer centraal gelegen in Nederland en is makkelijk te bereiken op enkele minuten vanaf de afslag A1 Voorthuizen. Dit is gelegen tussen Amersfoort en Apeldoorn. Overigens is er genoeg parkeergelegenheid voor auto’s en bussen.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis