Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, onbeperkt ranja, ijsje, patat met snack, poffertjes of broodje knakworst en 2x koffie/thee en een plak cake voor begeleiders. 

Leeftijd:
t/m 10 jaar
vestigingsplaats:
Ruinerwold

Op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland (nabij Meppel) vind je Speel- en IJsboerderij de Drentse Koe. Een ideale buiten- én binnen locatie waar het hele jaar door genoeg te beleven valt!

Speelboerderij
Rondom de centrale speelschuur ligt een fantastisch buitenterrein (2 ha) waar kinderen de dag van hun leven zullen beleven. De kleintjes voelen zich even boer of boerin met de vele soorten traptrekkers. Voor de grotere kids is er een coole skelterbaan en een unieke kabelbaan vanaf hoogte. Springen op de trampo’s, de air trampoline of klauteren op de klimtoestellen?
Je komt tijd tekort! En dan vergeten we nog de vele dierenvriendjes zoals geitjes, kippen, konijnen en ezels. Terwijl de kinderen spelen, kunnen de volwassenen heerlijk op het overzichtelijke terras genieten van het zonnetje.

Speelschuur
Ook in de uitgebreide speelschuur met 3 verdiepingen is het boerengevoel aanwezig! Crossen met de traptrekkers, klauteren en roetsjen van de enorme klimtoren met glijbanen of uren bouwen met de mega legoblokken. Of wat dacht je van Glow in the Dark pannavoetbal of Oudhollandse spelen? Dit wordt een belevenis om nooit te vergeten. En tot slot de favoriet van velen: de prachtige speelmanege waar kinderen paardje kunnen rijden en over hindernissen kunnen springen.

NIEUW waterplaats en klim experience
In 2017 heeft De Drentse Koe de voormalige koeienstal verbouwd. Je vindt hier nu een volledig nieuwe overdekte waterspeelplaats met zowel manuele toestellen als sproeiers. Vergeet dus niet extra (zwem)kleding en een handdoek mee te nemen. Ook is er voor de iets grotere kinderen vanaf een jaar of 5 een bijzondere klim experience boven de koeien.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis