Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree & onbeperkt ranja

optioneel:

Patat mayo - €1,75

Ijsje - €0,75

Halve snack - €0,75

Een halve frikandel of twee kipnuggets

Onbeperkt koffie/thee - €4,00

vestigingsplaats:
Raalte

Spring zo hoog als je kan op de springkussens en trampolines, race met de skelters en klim en klauter in de avonturentoren. Heb je dorst gekregen van al dat spelen? Dan is er koude ranja en tussen de middag een lekker patatje met mayonaise. Aan het einde van de dag een heerlijk ijsje en dan weer op naar huis!

Binnen- en buitenspeeltuin
De speeltuin van de Flierefluiter is hartstikke leuk als de zon schijnt, maar ook als het regent! Er zijn overdekte speelruimtes met springkussens, trampolines, blokkenzolders, hoge glijbanen en nog veel meer. Buiten klimmen en klauteren kinderen in de avonturentoren, springen ze tot grote hoogten op de trampoline, maken ze een ritje met de kabelbaan en crossen rond op de skelters. Op mooie zonnige dagen spettert iedereen er op los in het waterpark en het zwembad.

Het hele terrein is zodanig ingericht dat kinderen vrij kunnen spelen en het terrein niet zonder begeleiding kunnen verlaten. Ook is het zwembad (50 cm diep) veilig voor kleine kinderen door de omheining.

Kinderboerderij
Op de kinderboerderij lopen onder andere schapen, geiten, koeien en kippen rond. Alle weides mag je gewoon inlopen, zodat je de dieren niet alleen kunt zien, maar ook zelf aanraken en aaien. Ook erg leuk: de knuffelruimte waar je gezellig kan kroelen met konijnen en cavia's. Ook een ritje op de pony is mogelijk!

Openingstijden en tarieven
Voor schoolreisjes is de Flierefluiter in de periode van april t/m juli iedere dag geopend vanaf 09:30 uur. In september en oktober zijn we op afspraak open.

Nieuw of vernieuwd in 2021
Interactieve trampolines De meest unieke trampolines die je nog nergens anders in de speeltuinen ziet. Interactief springen en spelletjes spelen op onze speelzolder. Dat vindt ieder kind geweldig!
Trekkerweide Nieuw speelterrein voor de kleinere kinderen waar ze heerlijk op de trekkers rijden, met de rubberdieren spelen en hun fantasie de vrije loop laten.
Indoorzandbak waar de kinderen heerlijk kunnen spelen met zand (en een heel klein beetje water). Kinderen zijn creatief bezig met schepjes, emmertjes, trekkers en graafmachines. Dus zelfs met slecht weer is er de hele dag vertier.

Corona
De Flierefluiter is helemaal corona-proof. Er is heel veel ruimte en we voldoen aan alle maatregelen. Zowel binnen als buiten. Dus nu nóg veiliger en leuker!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis