Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Speel- en recreatieboerderij de Flierefluiter

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree & onbeperkt ranja

vestigingsplaats:
Raalte

Op zoek naar de leukste schoolreis voor de kinderen en begeleiders? Dan zit je goed bij De Flierefluiter, want weer of niet; bij ons is er altijd iets te doen!

Kinderboerderij
Op onze kinderboerderij vind je allerlei bijzondere boerderijdieren. Van het grootste konijnenras tot het kleinste koeienras van de wereld. Bij ons kun je tussen de dieren lopen en mag je een konijn of cavia aaien in de knuffelschuur. En om het (dieren)feest compleet te maken is een ritje op een pony ook mogelijk!

(Water)speeltuin
Buiten zijn er diverse trampolines, speeltuinen en een gave skelterbaan. Maar ook een peuterdoolhof, kabelbaan en een overdekte biggetjespoel met zandbak en overalletjes. Bij mooi weer kunnen de kinderen spetteren in het zwembad of roetsjen van de waterstormbaan. Vergeet dus vooral om zwemspullen niet mee te nemen!

Speelzolder
Onze speelzolder is een waar indoorspeelparadijs met glijbanen, een skelterbaan en natuurlijk verschillende trampolines. Wist je dat we 2 Augmented Reality trampolines hebben waar de kinderen tot leven komen op een scherm?

Nieuwe dingen in 2022
Naast nog meer waterpret staan er leuke uitbreidingen op de planning, maar die houden we geheim. Kom jij ze ontdekken?

Openingstijden en tarieven
Voor schoolreisjes is de Flierefluiter in de periode van april t/m juli iedere dag geopend vanaf 09:30 uur. In september en oktober zijn we op afspraak open.

Corona
De Flierefluiter is helemaal corona-proof. Er is heel veel ruimte en we voldoen aan alle maatregelen. Zowel binnen als buiten!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis