Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Speelpark De Goudvis

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

optioneel:

Smulpakket 1 - €3,90

Patat met mayonaise, bekertje ranja & waterijsje

Smulpakket 2 - €4,65

Patat met mayonaise, bekertje ranja & frikandel of kroket

Smulpakket 3 - €5,60

Patat met mayonaise, ranja, frikandel of kroket & waterijsje

 

Waterijsje los € 1,20 per stuk

Consumptiebon € 2,20 per stuk

 

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
15:30 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Sint Maartenszee
website:
www.degoudvis.nl

Het leukste speelpark in de kop van Noord- Holland!
Speelpark De Goudvis is een groot speelpark (3,5ha) in de kop van Noord-Holland, met meer dan 2200 m2 indoor speelparadijs en een grote overzichtelijke buitenspeeltuin. In de buitenspeeltuin kunnen de kinderen heerlijk spelen in de grote zandbak met klimtoren, trampolines, luchtkussens, trapskelters, een cabriobaan, een familieschommel, klimpiratenschip, diverse wippen, kabelbanen, glijbanen, Survival Trail, en niet te vergeten... de grootste Airtrampoline van Europa (400m2)!

Binnen en buiten!
In de binnenspeeltuin is het fantastisch spelen in één van de vijf ballenbakken of met een sleetje van de rodelbaan af te glijden! Ook vindt u hier trampolines, luchtkussens, glijbanen, slangentrappen, een bouwhoek met mega lego en nog veel meer leuks! Wat dacht u van een rondvlucht met de helikopters aan de monorail? Ook dat is mogelijk bij Speelpark De Goudvis!

Educatief!
Mogelijkheid tot iets educatiefs? Dat biedt Speelpark De Goudvis ook. Een puzzelwandeltocht door de duinen en langs het strand waar u met de kinderen heerlijk kunt uitwaaien en natuurlijk de puzzels op kunt lossen die u meekrijgt voor onderweg. Een gratis puzzelwandeltocht ligt voor u klaar bij de entree van het park.

Verzamelplaats!
Komt u met uw schoolreisje naar Speelpark De Goudvis? Dan wordt er voor uw school een gratis blokhut gereserveerd (o.v.b.), welke u kunt gebruiken als vaste verzamelplaats. Tevens is de blokhut ook te gebruiken om de spulletjes van de kinderen neer te leggen.

Weer zeker!
Bij Speelpark De Goudvis betaald u één prijs voor binnen en buiten spelen, waardoor u zeker weet dat uw schoolreisje niet in het water zal vallen bij slecht weer!

Nog niet overtuigd? U bent van harte welkom voor een oriëntatie bezoek, de koffie staat klaar!

Speelpark De Goudvis.. Gewoon de Leukste!!

 

 

 

 

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis