Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Avonturenboerderij Molenwaard

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar, entree, Fien & Teun Minishow & terugkomkaartje. 

vestigingsplaats:
Groot-Ammers

Waar spelen ontdekken is
Hoe werkt een molen? Is een tomaat groente of fruit? Hoe maken bijen honing? En hoe komt kaas aan zijn kleur? Tijdens een avontuurlijke tocht door het park maken de leerlingen spelenderwijs kennis met diverse aspecten van het Hollandse landleven. Van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels spotten, fruitkistjes besturen, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof. Met zijn breed aanbod aan buitenactiviteiten prikkelt Avonturenboerderij Molenwaard de natuurlijke nieuwsgierigheid van alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Aan het eind van de dag verlaten de leerlingen het park met hun welverdiende boerderijdiploma, en zijn ze een écht boertje of boerinnetje net als Fien en Teun.

Fien & Teun
De verhaaltjes van Fien en Teun, te zien bij Van Hoorne KIDS TV op YouTube, dienen als rode draad voor de humorvolle, speelse wijze van de educatieve activiteiten binnen de Avonturenboerderij. Natuurlijk komen Fien en Teun langs voor een leuke groepsfoto én een vrolijke minishow. Ongetwijfeld een unieke beleving voor de leerlingen.

Mike & Molly Land
Speciaal voor de allerkleinsten is er Mike & Molly Land. De schaapjes Mike & Molly zijn twee schattige dierenvriendjes van Fien en Teun op de Avonturenboerderij. Mike & Molly Land is één groot buitenspeelparadijs met o.a. loopfietsjes, schaapjes knuffelen en nog meer interactieve speel- en leeractiviteiten.

Nieuw Themagebied: De Boomgaard
In het najaar van 2020 is een compleet nieuw themagebied aan de Avonturenboerderij toegevoegd: De Boomgaard. Voor de leerlingen gaat een wereld vol fruit open: van appels tot aardbeien, van peren tot pruimen! Naast een prachtig pannenkoekenrestaurant heeft het nieuwe parkdeel ook een nieuwe activiteit: de Fruitbaan. In hun eigen fruitkistje trappen de leerlingen zelf hun weg over de Fruitbaan door de Boomgaard, waar Fien en Teun op een speelse wijze vertellen over fruit, insecten en bestuiving.

Schoolreispakket
Standaard zit bij elk schoolreisje inbegrepen:

  • Toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard
  • Gratis entree voor begeleiders (bij 1 op 5 kinderen)
  • Fien & Teun Minishow
  • Boerderijdiploma
  • Digitaal lespakket
  • Terugkomkaartje
Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis