Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Nationaal Militair museum

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & entree

Vertrek school:
09:00
terugkomst school:
16:00
Leeftijd:
6 t/m12 jaar
vestigingsplaats:
Soest
website:
www.nmm.nl

Een dagje weg bij het Nationaal Militair Museum (NMM) is een dag vol actie en plezier met de hele klas. Hier komen aangrijpende verhalen tot leven en leren leerlingen alles over de wereld van een militair. Naast de uitgebreide collectie valt er voor leerlingen genoeg zelf te ontdekken en te doen!

In het museum
Volg de route door de themaruimten en ervaar het verhaal van de krijgsmacht. Hier komt de collectie tot leven middels digitale presentaties, games, unieke objecten en persoonlijke verhalen van militairen. Het Arsenaal staat vol met tanks en pantservoertuigen en er hangen 19 straaljagers, helikopters en vliegtuigen aan het plafond. In het hart van het Arsenaal ligt Xplore, de interactieve ruimte waar kinderen zelf aan de slag kunnen. Hier kunnen ze onder andere een pantservoertuig door het landschap besturen, vliegen in een F-16, buskruit maken of plaatsnemen achter een nachtkijker en speuren naar de vijand!

Energie over?
Ook buiten is er genoeg te doen! Klim en klauter in de speeltuin, meet je krachten op de hindernisbaan, of ga met de hele klas de uitdaging aan in de NMM bootcamp!

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis