Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

THIS IS HOLLAND

Offerte aanvragen
inclusief:

Vervoer per luxe touringcar & experience

optioneel:

Schoolarrangement -
ranja, koekje, quiz & vliegbrevet

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
Leeftijd:
4 t/m 12 jaar
vestigingsplaats:
Amsterdam
THIS IS HOLLAND
Geniet met de hele klas van een onvergetelijke 5D vliegreis over vele bijzondere plekken van Nederland en maak kennis met de rijke water – en ontstaansgeschiedenis van ons kleine kikkerlandje. Een leerzaam, spectaculair en adembenemend schoolreisje!

Vlieg als een vogel
In de 5D Flight Experience vlieg je gezamenlijk over de beroemde Amsterdamse grachtengordel, de Waddenzee, de Zaanse Schans, Schiphol en meer. Waanzinnige special effects - zoals wind, nevel en geur - prikkelen alle zintuigen en hierdoor lijkt het alsof je écht door de wolken vliegt, dijken overstijgt en stormen trotseert!

Leer, ontdek en beleef
Het programma bestaat uit vier onderdelen en duurt ongeveer 1 uur. In twee educatieve shows leren de leerlingen over o.a. de bijzondere Nederlandse Waterlinies en de ingenieuze Deltawerken die de Nederlanders beschermen tegen het water. Na de Flight Experience kunnen de leerlingen extra informatie krijgen over de 22 unieke locaties uit de vlucht en over de werking van de Oosterscheldekering en het Woudagemaal. Ze maken kennis met de 10 UNESCO Werelderfgoederen en vergroten hun kennis over Nederland op een speelse en unieke manier.

Na afloop hebben de leerlingen iets beleefd wat ze nooit meer zullen vergeten én zullen ze vol verwondering naar Nederland kijken.

Meer informatie? Kijk dan op https://www.thisisholland.com/nl/.

 

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden: verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel dan gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis