Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Madame Tussauds (vo)

Offerte aanvragen
Prijs vanaf bij 50 personen
combinaties:

Madame Tussauds & The Amsterdam Dungeon
Madame Tussauds & Artis
Madame Tussauds & ArenA

inclusief:
vervoer & entree
optioneel:

Programma "making of" - € 2,00 p.p.

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Amsterdam

De wassenbeeldenattractie is the place to be voor jong en oud! Steel de show op de catwalk samen met Doutzen Kroes en Naomi Campbell. Zing de longen uit je lijf met Marco Borsato, Gerard Joling en Beyoncé. Ga het gesprek aan met Barack Obama en Angela Merkel. En vergeet natuurlijk niet je IQ te testen samen met Albert Einstein. Onze nieuwst geopende set is geheel in het teken van de wereldberoemde superhelden, zoals Spiderman, Wolverine en The invisible woman.

Bij Madame Tussauds worden zowel fun als educatie perfect gecombineerd en het bezoek is zelfs uit te breiden met ons “Making off” programma, waarin 1 van onze beeldhouwers van A tot Z uitlegt hoe de wassenbeelden gemaakt worden en welke technieken hierbij gebruikt worden.

Daarbij is er natuurlijk de mogelijkheid om Madame Tussauds te combineren met andere uitjes die niet mogen ontbreken tijdens een bezoek aan Amsterdam, zoals The Amsterdam Dungeon, een rondvaart en de Body Worlds expositie.

Terug naar overzicht

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis