Vragen?  088-7707877
Vragen?  088-7707877
Offerte aanvragen

Naturalis (vo)

Offerte aanvragen
Prijs vanaf bij 50 personen
combinaties:

Naturalis & Omniversum
Naturalis & CORPUS

inclusief:
vervoer & zelfstandig bezoek of een educatief programma
optioneel:

Entree na een educatief programma - € 1,00 p.p.

Vertrek school:
09:00 uur
terugkomst school:
16:00 uur
vestigingsplaats:
Leiden
website:
www.naturalis.nl

Naturalis Biodiversity Center
Vreemde prehistorische skeletten, een okapi, een vogelbekdier, mooie mineralen en vreemde insecten, nog nooit heb je ze van zo dichtbij gezien. Hoe ziet de aarde er van binnen uit en hoe overleven dieren en planten in de natuur? In Naturalis ga je actief op onderzoek uit en werk je waar mogelijk met échte voorwerpen. Je kunt er spelen en genieten, verbanden leggen en soorten vinden. Je bent een heuse natuuronderzoeker. Wij bieden complete programma’s, onder begeleiding van een educatief medewerker. Leuk en leerzaam. Voor een compleet overzicht van alle programma’s kunt u kijken op de website http://www.naturalis.nl/nl/onderwijs/.

Schoolreizen en combinaties
Grote groepen zijn in Naturalis van harte welkom. Voor schoolreizen stellen wij graag in overleg met u een pakket samen. Naturalis biedt ook leuke en voordelige combinatieschoolreizen aan met Linnaeushof, Avifauna, Omniversum en CORPUS.

Terug naar overzicht

Automatisch op de hoogte blijven?

Aanmelden

Peereboom touringcars

Een bus huren? Dan kan!

Wat wij u ook kunnen bieden … verzorgde dagtochten, schoolreisjes, rolstoelvervoer, wintersportpendel, fietsaanhangers en compleet verzorgde reizen op maat. Vindt u het niet op de site, bel gerust want veel van onze producten zijn maatwerk.


Schrepel 26
1648 GC De Goorn

088-7707877

Openingstijden

Maandag-vrijdag: 08.30 - 17.00 uur

ipsis